Oops Festival

Program

PROGRAM

 

PROGRAM 2018

16th-18th November

SPLASTIC 1.jpg

SPLASTIC

Daily Fiction by Tora Balslev - Dance performance

"Du danser min dans." Sådan udbrød spastikeren Cath, da hun første gang så en koreografi af Tora Balslev.

Tora Balslev arbejder med transformationer der gør kroppen til noget helt andet end en normal krop. I SPLASTIC udfører de to kvinder en synkron dans, hvor Tora oversætter Caths bevægelser til sin egen krop. I fordoblingen skifter perspektivet, der opstår en ny orden og Cath bliver essensen i den nye struktur.

 
Jamie square.jpg

Gender Euphoria

Jamie MacDonald - Stand-up
Billede af Mira Eskelinen

Gender Euphoria er James Lorien MacDonalds andet solo stand-up show, hvor han udforerdrer alle de aspekter af køn han kan komme i tanke om. Det her er ikke de pik og patter jokes du er vant til og bare for at sætte det i perspektiv er han transkønnet, homoseksuel invandrer i Finland. Fra glæden ved fake-it-til-you-make-it maskulinitet til hvad du kan (og aldrig burde) gøre med en aftagelig penis kan du forvente en bunke af historier så langt ude at de simpelthen må være sande.

 
NOLA LOVE Morten 1.jpg

New Orleans Vibes

NOLA LOVE - Koncert

En af genrens bedst swingende rytmegrupper med en erfaren og velsmurt blæsersektion, der giver blæserarrangementerne den power i top og bund, som vi kender fra New Orleans’ funky brassbands.

NOLA LOVE bringer afholdstiden til live i Oops smugkrogen og minder os om det amerikanske og historiske f*ck up som prohibition tiden var

Boaz 1.jpg

Our Other Body

Boaz Barkan - performance

Our Other Body undersøger internaliseret racisme, effekten af racisme på vores krop og den måde identitet indtager kroppen.

I opsætningen udforsker Barkan hvordan disse kræfter udleves i os og bruger et nøgent, levende lig som en teaterbase for en intim, legende og oprigtig diskurs omkring disse vigtige faktorer i vores liv. Det er en performativ anatomisk beskrivelse af et gemt organ som opbevarer racistiske ideer og påvirker funktionen og opfattelsen af vores egen krop.

 
Moore 5.jpg

Terrible Sex Tips: Live & Uncut

Cameryn Moore - performance
Directed af Sameena Zehra

Slut-shaming. Kapitalisme. Ringe dildoer. Det er alt sammen frit slag for dette fabelagtige seksualundervisnings-historiefortællings-show. Fra uventede underbukser til udendørs spilopper - tag med Cameryn når hun udforkser lystens strukturer og hvorfor ve skal smadre dem og starte igen fra bunden.

 
 

MORE ARTISTS COMING SOON